509 0 0 0

Patinás Polgári

19.5 M Ft

kérem, hívjanak vissza!

Eladó Bérleti Jog polgári lakás
Szeged, Belváros
Azonosító: KAAS-2655
1. emelet
Építés éve: 1920
használt ingatlan
Rendezett házban
Szeged, belváros szívében a Széchenyi téren, a Kis Dávid palotában, első emeleti 76 m2-es, lakás bérleti joga eladó/elcserélhető.
Szeged-Belvárosában, a Széchenyi téren kínálom eladásra vagy cserére, ezt a 76 m2-es 1. emeleti, 2 szobás, teljes körűen felújított, lakás bérleti jogát.

Az ingatlan Szeged egyik legszebb épületében a Kis Dávid palotában található, az egész társasházat felújították, ennek keretein belül kicserélték a víz, villany és gáz vezetéket, illetve a lépcsőház is megújult a felújítás során.

Helyiségei: Előtér/közlekedő, 2 hálószoba, konyha, spájz, fürdőszoba, toalett külön helyiségben.

A szobák laminált parkettával borítottak, a további helyiségek új padló burkolatot kaptak, a falai festettek. Az otthon melegét egyedi fűtés biztosítja radiátoros hőleadókkal.

A lakás bérleti díja 75000 Ft, amely az Ikv-nak fizetendő, ez már költségelvű, az új bérlőnek nem változik. Az eladót kisebb lakás csere érdekli, akár tulajdonjog is érték egyeztetéssel! Fontos információ hogy akár a lakás tulajdonjoga is megvásárolható!

Egyedi stílusa teszi különlegessé, amely ötvözi a múlt század eleji nagypolgári hangulatot és a modern stílusjegyeket. Az ingatlan mérete és elhelyezkedése miatt ÉRTÉKÁLLÓ mind befektetés, vagy saját részre történő vásárlási szándékkal keresőknek is.

Ajánlom a Belváros Szerelmeseinek!

Részletesebb információért és helyszíni megtekintésért keressen bizalommal elérhetőségemen.

Alaprajz

Az ingatlan tulajdonságai
Kovács
Alexandra

Irodavezető, Munkatárs
+36 (70) 304-6010